υποδεχθείτε το

φως!

ξύλινα κουφώματα FAKRO, με επενδυση αλουμινιου!

Μεταμορφώνουν τους χώρους του σπιτιού σε ένα φιλικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και άνετη διαβίωση. Η εξαιρετική ενεργειακή τους απόδοση (μέχρι και U=0.70 W/m2K) τα καθιστά ιδανικά και για τις πιό απαιτητικές κατασκευές.

Μια σύγχρονη λύση για απαιτητικούς πελάτες που αναζητούν προϊόντα όχι μόνο λειτουργικά, αλλά και αισθητικής υπεροχής.

Γνώση,

Εμπειρία & Καινοτομία

Ο καινοτόμος συνδυασμός ξύλινου πλαισίου και ενιαίας επένδυσης αλουμινίου, ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις. Δεν αντιπροσωπεύει μόνο μία στιβαρή σχεδίαση, αλλά διαθέτει επίσης ένα υψηλό επίπεδο οπτικής ποιότητας. Ο σύγχρονος πελάτης απαιτεί, το προϊόν να μην είναι μόνο λειτουργικό, αλλά να επιτρέπει τη διευθέτηση του χώρου στον οποίο ζει!

ξύλινα κουφώματα FAKRO, με επενδυση αλουμινιου!

Τα κουφώματα από ξύλο-αλουμίνιο Fakro είναι κατασκευασμένα από αντικολλητή ξυλεία υψηλής ποιότητας. Η εξωτερική επένδυση αλουμινίου χαρακτηρίζεται από άψογο φινίρισμα και υψηλή αντοχή σε εξωτερικούς παράγοντες ενώ το ξύλινο πλαίσιο εξασφαλίζει μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης Uw: 0.72 W/m2K.
Εγγύηση Προϊόντος: 7 έτη

Πάχος Προφίλ: 68 / 78 / 92 mm. Επιλογές Ξύλου: Πεύκη, Δρύς, Μεράντι.

Δείτε το έντυπο

Σύγχρονα υλικά, που ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές κατασκευές (βιοκλιματικές κατασκευές, παθητικά κτίρια, πράσινες στέγες) και συμβάλλουν στην αισθητική – ενεργειακή αναβάθμιση των κατασκευών.